Comunitatea de Practică

Comunitatea de practică reprezintă un spațiu sigur și incluziv, dedicat tuturor celor care au participat la cursurile pentru dezvoltarea competențelor pe tema protecției și respectării drepturilor omului în lucrul cu copiii cu cerințe educaționale speciale (CES), susținute de SECS. Comunitatea de practică va avea loc pe o perioadă de 12 luni.  

SESIUNI ONLINE

Lunar este organizată o întâlnire online în care membri comunității de practică împărtășesc experiențele, bunele practici, dificultățile întâmpinate și fac schimb de resurse. 

ACTIVITĂȚI

La fiecare sesiune online există patru persoane care prezintă activitățile derulate la clasă sau individual pentru conștientizarea și respectarea drepturilor elevilor cu cerințe educaționale speciale. Câteva dintre aceste activități pot fi observate mai jos.

__

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă.

Proiect derulat de Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală, în parteneriat cu Centrul Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională și Sex og Politikk, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.