Cursul pentru dezvoltarea competențelor în lucrul cu copiii cu cerințe educaționale speciale (CES)

ASIGURacCES_008

În cadrul proiectului „ASIGURacCES” derulăm un program de formare pe tema protecției și respectării drepturilor omului în lucru cu copiii cu cerințe educaționale speciale (CES).

Cursul pentru dezvoltarea competențelor face parte din activitatea de formare a proiectului și răspunde la problema barierelor de acces la o educație incluzivă a copiilor și tinerilor cu cerințe educaționale speciale.

Cursurile au fost susținute online pe 21-22 septembrie și 28-29 septembrie în intervalul orar 17:00 – 20:00, iar în cadrul acestora au participat în total aproximativ 40 de persoane (profesori, consilieri școlari, specialiști din ONG-uri).

Mulțumim tuturor participanților pentru interesul acordat!

Mai jos puteți consulta agenda și prezentările cursului:

__

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă.

Proiect derulat de Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală, în parteneriat cu Centrul Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională și Sex og Politikk, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Tags: No tags