Totul despre CES

Totul despre CES reprezintă o serie de videoclipuri animate care are ca scop informarea și conștientizarea publicului despre problematica cerințelor educaționale speciale.

Episodul 1 | Ce înseamnă CES?

Conceptul este unul destul de complex și merită atenția tuturor, motiv pentru care primul episod pornește chiar de la sintagma „CES” și explică ce presupune aceasta. Totodată, cerințele educaționale speciale pot fi clasificate în 4 categorii. În episoadele următoare vom discuta în detaliu despre fiecare categorie în parte.

Episodul 2 | Dificultăți de comunicare & interacțiune

Dacă în primul episod am prezentat pe larg cele 4 categorii de CES, acum a venit timpul să discutăm mai detaliat despre dificultățile de comunicare și interacțiune. Cel de-al doilea episod abordează mai multe subiecte precum autismul, tulburările de vorbire și limbaj, dar și mutismul selectiv.

__

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă.

Proiect derulat de Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală, în parteneriat cu Centrul Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională și Sex og Politikk, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.