Evenimentul de lansare a proiectului „Împreună învingem violența bazată pe gen”

Screenshot

În cadrul evenimentului de lansare a proiectului „Împreună învingem violența bazată pe gen” au fost prezentate informații despre proiect precum obiectivele și scopul acestuia, activitățile derulate și cele pe care urmează să le derulăm, parteneri și finanțare. De asemenea, participanții au fost informați despre rezultatele intermediare obținute în urma activităților de cercetare derulate în primele luni de implementare a proiectului, iar partenerii noștri au prezentat o serie de aspecte ce țin de perspectiva la nivel local privind VBG și exemple de bune practici privind combaterea și prevenirea fenomenului de VBG. 

Evenimentul a avut loc pe data de 23.02.2022, între orele 16:00 – 17:30 și s-a desfășurat online pe platforma Zoom, fiind prezenți aproximativ 50 de participanți. Mulțumim tuturor participanților pentru interesul acordat!

Mai jos puteți consulta prezentările și agenda evenimentului:

Agenda Evenimentului
Prezentare – Andreea Gușă (SECS)
Prezentare – Ileana Costache (SECS)
Prezentare – Diana Aprodu (CJRAE Bacău)
Prezentare – Walabe Dimiti & Ellen Hansen (Sex og Politikk – IPPF Norway)

__

Proiect derulat de Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bacău și Sex og Politikk, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. 

Tags: No tags